nl en fr

Mono miniatura Callithrix pygmaea

Animales en nuestro parque

Ipek
Date of birth
01-01-2009
Date taken in
29-10-2015
Ipek

Bij een grote reddingsactie in Frankrijk bij een particulier bevond zich ook Ipek met nog andere dwergzijdeaapjes. De vrouw hield illegaal verschillende soorten Zuid-Amerikaanse aapjes. Om te kweken en illegaal te verkopen. De dieren verkeerden er in erbarmelijke situaties: ze hadden verwondingen, er was inteelt en er bevonden zich zelfs dode dieren!  


Cüce
Date of birth
01-01-2009
Date taken in
29-10-2015
Cüce

Bij een grote reddingsactie in Frankrijk bij een particulier bevond zich ook Cüce met nog andere dwergzijdeaapjes. De vrouw hield illegaal verschillende soorten Zuid-Amerikaanse aapjes. Om te kweken en illegaal te verkopen. De dieren verkeerden er in erbarmelijke situaties: ze hadden verwondingen, er was inteelt en er bevonden zich zelfs dode dieren!


Paway
Date of birth
31-05-2014
Date taken in
29-10-2015
Paway

Bij een grote reddingsactie in Frankrijk bij een particulier bevond zich ook Paway met nog andere dwergzijdeaapjes. De vrouw hield illegaal verschillende soorten Zuid-Amerikaanse aapjes. Om te kweken en illegaal te verkopen. De dieren verkeerden er in erbarmelijke situaties: ze hadden verwondingen, er was inteelt en er bevonden zich zelfs dode dieren!


Simio
Date of birth
01-01-2011
Date taken in
29-10-2015
Simio

Bij een grote reddingsactie in Frankrijk bij een particulier bevond zich ook Simio met nog andere dwergzijdeaapjes. De vrouw hield illegaal verschillende soorten Zuid-Amerikaanse aapjes. Om te kweken en illegaal te verkopen. De dieren verkeerden er in erbarmelijke situaties: ze hadden verwondingen, er was inteelt en er bevonden zich zelfs dode dieren!


Namanya
Date of birth
01-01-2012
Date taken in
29-10-2015
Namanya

Bij een grote reddingsactie in Frankrijk bij een particulier bevond zich ook Namanya met nog andere dwergzijdeaapjes. De vrouw hield illegaal verschillende soorten Zuid-Amerikaanse aapjes. Om te kweken en illegaal te verkopen. De dieren verkeerden er in erbarmelijke situaties: ze hadden verwondingen, er was inteelt en er bevonden zich zelfs dode dieren!