nl en fr

Loro gris Africano Psittacus erithacus

Animales en nuestro parque

Wangari
Date taken in
14-02-2015
Wangari

Wangari werd afgestaan door haar eigenaar omdat het dier zo veel lawaai maakte dat de buren een klacht hadden ingediend.  Papegaaien zijn zeer sociale dieren en bovendien groepsdieren.  Ze zijn eigenlijk niet geschikt om als huisdieren te houden aangezien het wilde dieren zijn en nood hebben om in groep te leven. Ze hebben enorm veel aandacht nodig.  Hij wordt nu samen gehouden met de andere roodstaarten en doet het supergoed samen met Xhosa, Vandila, Xhosa, Uzuri, Vandila, en Rocco.


Uzuri
Date taken in
27-11-2014
Uzuri

Uzuri werd afgestaan door haar eigenaar omdat het dier zo veel lawaai maakte dat de buren een klacht hadden ingediend.  Papegaaien zijn zeer sociale dieren en bovendien groepsdieren.  Ze zijn eigenlijk niet geschikt om als huisdieren te houden aangezien het wilde dieren zijn en nood hebben om in groep te leven. Ze hebben enorm veel aandacht nodig.  Hij wordt nu samen gehouden met de andere roodstaarten en doet het supergoed samen met Xhosa, Vandila, Wangari, Xhosa, Vandila, en Rocco.


Vondila
Date taken in
04-08-2014
Vondila

Vandila werd afgestaan door haar eigenaar omdat het dier zo veel lawaai maakte dat de buren een klacht hadden ingediend.  Papegaaien zijn zeer sociale dieren en bovendien groepsdieren.  Ze zijn eigenlijk niet geschikt om als huisdieren te houden aangezien het wilde dieren zijn en nood hebben om in groep te leven. Ze hebben enorm veel aandacht nodig.  Hij wordt nu samen gehouden met de andere roodstaarten en doet het supergoed samen met Xhosa, Vandila, Wangari, Uzuri, Xhosa, en Rocco.