Ons verlanglijstje

►In natura / Wishlist
Steun in natura in plaats van met geld.

vzw De Zonnegloed  is behalve met financiële steun, ook enorm geholpen met 'sponsoring in natura'. Door sponsoring van goederen of diensten kunnen wij de kosten van de verzorging van onze dieren zo laag mogelijk houden. Spullen dienen in principe te worden opgestuurd of gebracht (tijdens kantooruren). Vermeld daarbij ook uw contactgegevens, zodat we u een bedankje kunnen sturen! Meer weten? Neem contact met ons op.

Wat kan het opvangcentrum gebruiken ?  Scheepstouw / dik touw voor de inrichting van de verblijven.  Noten, verse groenten, vers fruit,   bij voorkeur van "premium-kwaliteit", zo zorgt u ervoor dat dieren het beste krijgen na een leven van ellende.

Meer info via info@dezonnegloed.be of bel 057/40 18 56

Verlangenlijstje :

 

Insecten, ingevroren of levend (te koop bij dierenwinkels en groothandels), voor onze primaten.
 
Honing, voor diverse dieren, als onderdeel van verrijking en voor het geven van medicatie. Ongezouten en ongebrande noten, voor de kleine zoogdieren zoals knagers
 
     
Appelstroop, dit wordt veel gebruikt voor de verrijking
 
(Tropisch) fruit, vers, voor onze dieren.
 
 
 
     
Karabijnhaken (79 mm lang en 7.6 mm dik), schroefhaken en ringschroeven (ring doorsnede v.a. 1 cm) voor het ophangen van verrijking bij de zoogdieren. Brokken bal voor verrijking, voor verschillende soorten dieren.
 
Dennenappels voor verrijking voor de kleine aapjes en eekhorens
 
     
  Frisbees voor allerlei verrijking voor verschillende soorten dieren Kongs van verschillende formaten voor verrijking voor verschillende soorten
 
 
     
Verse kruiden voor verrijking van de dieren
 
Vogelvoersilo voor verrijking van de dieren
 
Brandslangen voor verrijking van de dieren