Jeugdverenigingen

Een jeugdactiviteit vol avonturen - leuk en leerrijk!
 

Let op

► Jeugdgroepen kunnen De Zonnegloed per halve dag bezoeken. Dierenwelzijn is een van de belangrijkste elementen hier in De Zonnegloed. Om onze dieren overdag de nodige rust te geven, werken we met dagdelen en sluiten we over de middag ons opvangcentrum.

 

 

Sanctuary De Zonnegloed vzw is een opvangcentrum voor wilde dieren. Een opvangcentrum, maar ook een toevluchtsoord waar dieren die nergens anders meer gewenst zijn terecht kunnen. Dieren die door mensen uit hun natuurlijke habitat werden gehaald, misbruikt en slecht verzorgd werden, die geen kans op overleven hebben wanneer ze terug in het wild geplaatst zouden worden, die dieren die geven wij een toekomst.

We geloven dat onze sanctuary dé uitgelezen plek is om kinderen en jongeren op een speelse en uitdagende manier kennis te laten maken met zowel de verschillende diersoorten als hen bewust te maken van de gevolgen van diermishandeling en het houden van wilde dieren in gevangenschap. Uiteraard alles op maat naar de leeftijd van de kinderen of jongeren.

 

Prijzen voor jeugdgroepen: €10 / p.p.

► Begeleiders betalen hetzelfde tarief als de kinderen/jongeren.

 

Wie kan van dit tarief genieten?

Een jeugdwerking die zich situeert binnen het kader van het jeugdwerk. Groepsgerichte sociaal-culturele initiatieven, gericht naar jongeren tussen 3 en 25 jaar. Deze jeugdwerking biedt activtiteiten aan in de vrije tijd van de jeugd. Sportverenigingen en verenigingen die aansluiten bij schoolse activiteiten (bv. naschoolse opvang) vallen niet onder het jeugdtarief.

 

Wat biedt De Zonnegloed aan?

► Toegang tot het park
► Leuke en leerrijke doe-opdrachten
 

 

Afspraken

► Jeugdgroepen kunnen in de voormiddag (aankomst en vertrek tussen 9u en 12.30u) of in de namiddag (aankomst en vertrek tussen13.30u en 17u) langskomen.

 

► Betaling

  1. Met bancontact aan de kassa
  2. Met bestelbon v.d. gemeente.  De bestelbon MOET de dag zelf mee zijn met de groep.  Indien dit niet het geval is kan de groep geweigerd worden.

 

► Een hongertje?

  1. Er staan picknickbanken verspreid over het park waar jullie rustig kunnen genieten van een drankje of een hapje
  2. Afval gaat terug mee naar huis
  3. Er is een Food & Gift shop (alle inkomsten gaan naar de verzorging van de dieren) waar drankjes, snacks, ijsjes en souvenirs te koop zijn. 

 

Parking    !!! OPGELET !!!

  1. Tijdens de weekends en schoolvakanties kunnen jullie niet parkeren op de parking van De Zonnegloed.
  2. De kinderen kunnen afgezet worden aan de kerk van Vleteren en zo naar het park wandelen.
  3. Het is niet toegestaan om voor de ingang van De Zonnegloed te staan en daar de kinderen op te halen of af te zetten. Dit voor het verkeer niet te hinderen en om nooddiensten en onze rescuewagens altijd doorgang te kunnen verlenen.

 

Aanvraagformulier jeugdgroep

Dagdeel

 

Let op! Aankomst en vertrek binnen het dagdeel.

  

Contactgegevens