Jeugdverenigingen

Een jeugdactiviteit vol avonturen en ook nog leuk en leerrijk.
 

 

► Verminderde toegangsprijs van 10

► Per 15 deelnemers krijgt er één begeleiders gratis toegang.

► Extra begeleiders betalen hetzelfde tarief als de kinderen/jongeren.

 

Ontdek meer dan 120 soorten dieren van over de hele wereld met leuke en leerrijke doe-opdrachten.

 

Wie kan van dit tarief genieten?

Een jeugdwerking die zich situeert binnen het kader van het jeugdwerk. Groepsgerichte sociaal-culturele initiatieven, gericht naar jongeren tussen 3 en 25 jaar. Deze jeugdwerking biedt activtiteiten aan in de vrije tijd van de jeugd. Sportverenigingen en verenigingen die aansluiten bij schoolse activiteiten (bv. naschoolse opvang) vallen niet onder het jeugdtarief.

 

Wat biedt De Zonnegloed aan?

► Toegang tot het park
► Leuke en leerrijke doe-opdrachten
 

 

Tijdens een tocht door het park ontmoeten de kinderen kleine en grote dieren van over de hele wereld. Alle borden met dierenweetjes zijn in Sanctuary De Zonnegloed op kinderhoogte geplaatst en met vele afbeeldingen. Regelmatig kunnen zij tijdens deze tocht even stoppen om zelf even lekker te beesten of een doe-opdracht uit te voeren. Uiteraard doen ze dat pal tussen alle bewoners: van het allerkleinste dwergzijdeaapje en luipaardgekko, het iets groter stokstaartje en de woestijnvos tot de steppezebra en gigantische bruine beer ... teveel om op te noemen. Sta tijdens de uitstap oog in oog met een bruine beer, loop door het oehoebos tussen deze indrukwekkende vogels, ontdek de gezellige boerderijdieren of ga het regenwoud binnen en ontdek de vele reptielen, amfibieën, dwergaapjes en insecten op de kleine beestjeszolder.

 

 

Afspraken

► Jeugdgroepen kunnen in de voormiddag (van 9u tot 12.30u) of in de namiddag (van 13.30u tot 17u) langskomen.

 

► Betaling

  1. Contant aan de kassa
  2. Met bancontact aan de kassa
  3. Met bestelbon v.d. gemeente.  De bestelbon MOET de dag zelf mee zijn met de groep.  Indien dit niet het geval is kan de groep geweigerd worden.

 

► Picknicken

  1. Picknicken mag, er staan picknickbanken verspreid over het park. Houd rekening met andere bezoekers en zorg voor voldoende afstand.
  2. Afval gaat terug mee naar huis
  3. Er is een Food & Gift shop (alle inkomsten gaan naar de verzorging van de dieren) waar drankjes, snacks, ijsjes en souvenirs te koop zijn. 

 

► Parking OPGELET

  1. Tijdens de weekends en schoolvakanties kunnen jullie niet parkeren op de parking van De Zonnegloed.
  2. De kinderen kunnen afgezet worden aan de kerk van Vleteren en zo naar het park wandelen.
  3. Het is niet toegestaan om voor de ingang van De Zonnegloed te staan en daar de kinderen op te halen of af te zetten. Dit voor het verkeer niet te hinderen en om nooddiensten en onze rescuewagens altijd doorgang te kunnen verlenen.

 

Aanvraagformulier jeugdgroep

Dagdeel

 

Let op! Aankomst en vertrek binnen het dagdeel.

  

Contactgegevens