Didier Vandeputte 10/2022
Voor een dieren opvang zijn er enorm veel dieren, zeer verzorgd, met qr-codes, veel picknick plaatsen, veel speeltuinen, verschillende auto's om in te klauteren waar m'n kinderen zot van waren, zeer veel groen, interessant voor geschiedenis per (mishandeld) dier te lezen, ... echt top park voor weinig geld ==> super aanrader, bravo, doe zo verder!

Loris Neuts 10/2022
Heel fijn personeel en een heel fijne omgeving. Zeker de moeite om eens te gaan bekijken, de verhalen erbij zijn heel triest om te lezen maar geven je wel een beter zicht hoe de wereld in elkaar zit.

Karen Daelemans 10/2022
Absoluut verliefd geworden op deze prachtige locatie. Ik kom zeker nog eens op bezoek en raad iedereen aan om hetzelfde te doen.  Dit is een heel andere ervaring dan een dierentuin.

Sophie kha 09/2022
Beautiful sanctuary taking care of wild animals that can't be released. Entrance is to be booked online. Enclosures are big. Lots of different animals. Good place to bring kids.

Peter Gijsbrechts 09/2022
Onvoorstelbaar - super - geweldig... Wat deze mensen (beroeps en vrijwilligers) doen voor hun dieren is grandioos. Zowat alle dieren hebben een slecht verleden gekend, maar zijn nu de koning te rijk voor de rest van hun leven. Hou je van dieren, dan kan dit initiatief je niet onberoerd laten. Pluimen en applaus voor alle medewerkers!!

Jamie Minnaert 09/2022
Mooi en verzorgd! Leuk om met ons klein ventje te bezoeken! We komen zeker nog terug!

En al terug geweest ondertussen!
Blijft mooi en verzorgd, nog meer dieren, nu enkel 's morgens of 's namiddags te bezoeken, maar dat stoorde ons niet.
Gemakkelijk ook nu dat je een parkeerplaats kan reserveren!

Aat Compier 08/2022
Mooi initiatief. Geen dierentuin maar een opvangcentrum. Prachtige leefomstandigheden voor diverse dieren die gered zijn uit de handen van dierenhandelaren, dierenbeulen en misplaatste amusementfabrieken. Alleen online te boeken, daarom nooit topdrukte.

Dieter Berckmoes 08/2022
Bijzonder nobel initiatief dat alleen maar respect verdient. Na het leuke dagje dierenverzorger stonden we versteld hoeveel werk en energie hier dag in, dag uit inkruipt. Een diepe buiging voor alle medewerkers en hopelijk blijven jullie de fondsen vinden om dit verder te zetten en deze dieren hun vreselijke trauma's te laten vergeten door ze te laten genieten van jullie liefde en de mooie omgeving.

Naomi M 07/2022
We gingen als 4 volwassenen op bezoek naar het park. Meme, vader en 2 dochters. Confronterend om te lezen wat sommige dieren meegemaakt hebben, maar hartverwarmend hoe ze hier opgevangen en verzorgd worden volgens eigen behoeften.

Kom best bij begin van je dagblokje, zo hoef je op het einde niet snel door alles te wandelen. Wij namen onze tijd om alles te lezen en even bij de dieren te staan en verloren zo wat tijd waardoor we de laatste dieren vlug moesten passeren. Maar dat hangt van jezelf af natuurlijk. Het is zeker te doen om alles op een halve dag te zien.

Romanie Derreveaux 06/2022
Prachtig dierenpark waar men dieren opvangt die door omstandigheden een nieuwe thuis nodig hebben. Hun verhaal en soms zelfs lijdensweg staat voor ieder dier afzonderlijk bij hun verblijf vermeld zodat je als bezoeker meer te weten komt waarom een dier op een bepaalde manier reageert of soms ook bepaalde letsels heeft.

Prachtig initiatief!

Olivier Kerkhofs 05/2022
Heel mooie beleving als je een weekend naar de Panne en omstreken gaat.

Het gaat hier niet om een dierentuin, maar om een plaats waar mishandelde dieren worden opgevangen. Maar je kan niet gewoon spreken van een opvangcentrum, want de liefde en de moeite die ze hierin hebben gestoken is waanzinnig mooi! Alles ziet er tip top in orde uit, alles is heel mooi aangekleed en de dieren krijgen er de plaats en de rust die ze verdienen.
De locatie is niet zo groot als een echte dierentuin, maar ze hebben op een slimme manier de wandelpaden zo gemaakt dat je toch wel enkele uurtjes zoet bent. Wij hebben er een dikke 3 uur over gedaan. Maar het verveelt niet, mooie dieren, veel zitbankjes, speeltuigjes, etc!

Kortom, een must visit voor iedereen die een hart voor dieren heeft!

Philippe Steurbaut 01/2022
Prachtige plaats om met je familie of vrienden te bezoeken.

Hier krijgen de dieren die een moeilijke periode achter de rug hebben een tweede kans om de rest van hun leven te mogen genieten en dit door de toewijding van de mensen die zich ervoor dagelijks inzetten.

Nelly Van Den Bossche 29/07/2021
We zijn vandaag jullie prachtige park voor de derde keer komen bezoeken en altijd blij en gelukkig om er te mogen rondlopen, jullie doen ontzettend goed werk, proficiat !!

Kristine De Prins 28/07/2021
Zo blij dat ik er eindelijk ben geraakt!!en was het de moeite ? Zeker en vast!! En coronaproof ? Helemaal !! Jullie doen zo ongelofelijk goed werk , aangenaam , netjes ja doe zo verder!

Franky B 08/08/2021
Wat een topbezoek.  Prachtige en zeer nette dierenopvang.  Ik ben vol lof voor de medewerkers ter plaatse.  Een echte aanrader.

Stefanie 17/07/2021
Enorm gezellig om naar daar te gaan als je niet weet wat doen met de kids.  Enorm vriendelijke mensen die je helpen.  Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de dieren hun verzorging.  Met de Corona hebben ze een rout uitgestippeld zodat je alles kan zien.  Ideren hield zich daaraan.  Langs de route heel wat bankjes om je picknick te eten en veel speelpleintjes.  Ik ga er sowieso een paar keer in een jaar.  

Myriam Vanharen 3/05/2021
Wij waren er zondag 2 mei.  Enorm genoten van dit prachtige park.  Ook zeer kindvriendelijk.  Een aanrader.

Peter Benko
Supergezellig en verrassend groot.  Zeer waardig alternatief voor de grote zoo's.

Tom Clauwaert
Veel verschillende dieren, allemaal met heel grote ruimtes waar ze in rond kunnen lopen, super om te zien!  Heel verzorgd en met veel informatie, heel leerrijk.  Een aanrader, zelf met de coronamaatregelen (heel duidelijke route in 1 richting).

Verena Huyghe
We weren er wondsdag jl., en hebben meteen 3 abonnementen gekocht.  Ons kleindochter was er ondersteboven van, dus komen zeker terug...

Sabrina-Dimitri Degezelle-Deopere
Wij zijn gisteren geweest en amai wat een mooi en verzorgd park.  We hebben heel hard genoten van een leuke namiddag.

Lindag Deryck
Is daar atlijd de moeite waard om de dieren te zien. 

Franky Bolle 19/07/2020
Een mooie onderhouden dierenpark .heel blij dat jullie de dieren een tweede thuis gegeven hebben , door het lezen van de afkomst en wat deze dieren hebben mee gemaakt heeft ons diep geraakt. ook naar jullie toe de verzorgers een dikke pluim voor de verzorging . 

Angelique Lewyllie 19/07/2020
Mooi dierenpark, heel proper en netjes en met de Corona nu supergoed nagedacht over die wandelroute. We moeten met niemand voorbijgaan. Iedereen volgt gewoon het pad. En heel veel speelpleintjes voor de kids. Echt een aanrader!

Jurgen Cleemput 18/07/2020
It was an amazing day! Every single animal has a story to tell. Very good job by everyone working in the park. Very nice to see how the keepers try to give the animals a second change for a good (second) life. 

Sara Hantson 18/07/2020
Ons laatste bezoek was ruim 2 jaar geleden, wat is er ondertussen veel veranderd! We hadden met ons gezin een fijne dag bij jullie en zullen zeker nog eens langskomen!
Heel fijn dat jullie wat extra banken voorzien hebben!! 2 jaar geleden was ik hoogzwanger icm een hittegolf en toen waren er nog niet zoveel rustplaatsjes als nu. Echt super dat jullie die nu ruim voorzien hebben!

Lieve Chielens 17/07/2020
We hadden een echt fijne dag met 2 van onze kleinkindjes! Ze waren heel enthousiast en geïnteresseerd.. Ze keken telkens op de bordjes wat de dieren krijgen om te eten. Ze kunnen nog niet lezen dus af en toe vertelden we hen hoe het kwam dat de dieren in de zonnegloed een nieuwe thuis kregen. Ze vonden het ook plezant om het plannetje te volgen, aan de hand van de drukletters die ze wel al herkennen. Ook tof dat er her en der dingen staan waar ze eens kunnen klimmen of over stappen enz.. De picknickplaatsjes zijn ideaal en netjes. Wijzelf(opa en oma) hadden ook een heel goed gevoel in de zonnegloed. Je voelt gewoon dat er echt een hart voor de dieren is! We komen zeker nog terug!  

Bram Desmet 08/07/2020
Ondanks het regenweer een leuke dag gehad. Het is er 3jaar geleden dat we er geweest zijn en ondertussen heel veel veranderd. Keep up the good work. 

Christiane Paepe 05/07/2020
Zalig park om in te wandelen en te genieten van de natuur & de dieren. Veel groter dan ik verwacht had. Tussenin kunnen de kids nog eens zich uitleven aan opdrachtjes, parcouren of op de verschillende speelpleinen. Goed toegankelijk. Een echte aanrader.

Paul van Cappel 05/07/2020
Natuurlijke omgeving, de uitleg hoe die dieren bij jullie terecht gekomen zijn, de wetenschap dat ze nog een mooie dag kunnen genieten bij jullie. Ben er heel positief over dat ik peter van een beer ga worden. 

Friedl Vandermeulen 04/07/2020
Prachtig park. Zeer proper en goed om tot rust te komen. Onze zoon vind het super en wij zelf ook. Voor ons een aanrader. Toffe dieren en heel veel respect voor de medewerkers. 

Sylvie Proot 04/07/2020
Was een zeer leuke uitstap. kindjes hebben er van genoten, was groter dan verwacht enkel jammer dat de reptielen zolder niet te bezoeken is met een buggy. maar zeker voor herhaling vatbaar . 

Mariette Meerschman 04/07/2020
Was leuk om er al de dieren te zien we moesten een parkoer volgen en dat vind ik goed dan heb je alles zeker gezien voor herhaling komen zeker nog eens terug. 

Tamara Vansevenant 02/07/2020
Een prachtig park om door te wandelen met veel extra zorg voor de noden van de dieren, ook zeer aantrekkelijk voor de kinderen met de vele mooie speeltuinen. Zeer zeker een aanrader! 

Leen Louwagie 28/06/2020
Gisteren langs geweest met vrienden, iedereen héél enthousiast! 


Stefanie Vanhoutte 28/06/2020
Super mooi en verzorgd park. Zeker ook een aanrader voor kleine kindjes , ons zoontje van 8,5 maand heeft zo genoten ! We komen zeker terug! 


Maaike Cordy 28/06/2020
Zeer mooi project, verzorgd park met veel groen en grote verscheidenheid aan dieren. Aanrader, ook om met kindjes te bezoeken. Interessante achtergrondinformatie over de dieren in het park en hun herkomst (vaak triest maar wel belangrijk om dit ook te duiden). 


Marleen Huylebroeck 27/06/2020
Gisteren de eerste keer op bezoek geweest enorm meegevallen , We zullen zeker nog terugkomen goed dat de dieren zo goed opgevangen worden en goed verzorgd hadden er heel goed gevoel bij. 

Tine Mortier 27/06/2020
Super mooi initiatief. verzorgd, goed voor de dieren.  zijn geld echt wel waard! 

Jessica Van Verdegem 27/06/2020
Super wat jullie doen voor de diertjes!!! Ik ben een grote fan van jullie park. De kindjes hebben er ook altijd veel plezier. Veel toffe speeltuigen die we tegen komen tijdens de wandeling door het park. En sommige dieren van zo dichtbij kunnen bewonderen vond mijn zoontje van 10 maanden zalig. 

Nancy Vandezande 26/06/2020
Zo'n mensen zouden er veel meer moeten zijn op deze aardbol. Jullie maken de wereld zoveel mooier . Elk dierenleven is goud waard. Hartelijk dank voor alles wat jullie doen voor deze prachtige wezentjes. Dit is de grootste rijkdom die er is, het dierenrijk! 

Pri Libert 26/06/2020
meer te weten komen over de dieren,uitstekende wandelroutes om te volgen prachtige omgeving en je ziet dat de dieren heel goed verzorgd worden,vriendelijke medewerkers! 

Marc Coomans 25/06/2020
mooi dierenpark, vriendelijk en gemotiveerde medewerkers die verwaarloosde dieren opvangen en verzorgen. 

Regine Yogi 25/06/2020
De ideale plek om dieren te gaan bewonderen, met of zonder kinderen. Altijd leuk, ruim, gezellig! 

Lisa De Backer 24/06/2020
Veel schaduw op warme dagen. Mooie en goed verzorgde dieren. Heerlijke dag! Een aanrader met en zonder kindjes!! 


Kristof De Landsheere 24/06/2020
Prachtig wat men hier realiseert , zeer aangenaam om in te wandelen , toffe sfeer en netjes alles verzorgd , mooie wandelroute (corona aanpassing) als men de route correct volgt komt men op alle plaatsen in het park. Een echte aanrader !  Een grote pluim voor de oprichters , medewerkers en vrijwilligers! 

Carine Six 22/06/2020
Gisteren geweest met de dochter en 2 kleinkinderen, ongelooflijk wat die mensen daar doen, en dit allemaal zonder subsidies! 


Daphné De Fonseca 21/06/2020
Zelfs met de aangeduide te volgen wandelroute is het een leuk park om te bezoeken. Veel dieren gezien en de mogelijkheid om ze van verschillende kanten te bekijken. 


Carolyn 21/06/2020
Super fijne dag gehad als dierenverzorger voor één dag. Enthousiast team! 

Karien Tiets 13/06/2020
Vandaag in jullie park geweest, samen met de zus. Wat prachtig, heel aangenaam en de dieren lopen er opmerkelijk vrolijk bij! Dikke proficiat aan alle medewerkers en vrijwilligers. Chapeau! 


Leandros Van Den Bussche 13/06/2020
Heel mooi en verzorgd !!! Leuk om zien dat die dieren het daar naar hun zin hebben.

Jessica Vermeersch 06/06/2020
Mooi sanctuary waar dieren die in nood waren een nieuwe en warme thuis krijgen.  Leuke uitstap voor met de kids. 

Justine Devogel 04/06/2020

Het dierenpark is een super uitstap met de familie. Het park is mooi aangelegd met duidelijke wegbewijzering, netjes onderhouden en goed in elkaar gestoken. Het mooie is dat alle dieren opgevangen zijn, en dat ze met veel liefde verzorgd worden. Wij komen zeker nog eens terug. 

Christel Kiki Vandenbroucke 03/06/2020

Vorige week geweest super mooi mijn dochter was echt aangedaan wat sommige beestjes mee gemaakt hebben en is nu bezig met cake en wafels te bakken met vriendinnetje om te verkopen en geld te schenken aan jullie. Het zal niet over grote aantal centjes gaan, maar ‘t is toch mooi wat ze doet! Christel Kiki Vandenbroucke 03/06/2020

Ria Vanhees 03/06/2020

Gisteren leuk weerzien na een jaar. Hier en daar veranderingen, maar dat maakt het interessant en spannend. Het park ligt er spic en span bij. Proficiat voor jullie inzet om deze dieren nog een leuk leven te geven!

Johan Carlier 02/06/2020

Hallo vandaag met ons gezin (bubbel) een bezoek gebracht aan jullie dierenpark. Wij wensen van harte proficiat . Wij hebben een super dag beleefd en komen graag terug. Wij maken reclame, wij de collega’s met kinderen in Brugge. Tot binnenkort. Grts een gelukkige familie uit Brugge. 

Inge De Coene 02/06/2020

We zijn gisteren voor het eerst bij jullie op bezoek geweest en wat hebben we genoten!
Mooi verzorgd park. Mooie houten afwerking. Dankzij de bomen en struiken hadden we niet teveel last van de zon. Zeer vriendelijke mensen

Melissa Reuse 31/05/2020

Vandaag langs geweest in de Zonnegloed.
Ze hebben echt hun best gedaan om een route uit te stippelen die iedereen moet volgen en waarbij afstand respecteren goed mogelijk is.Wij vinden dit een top park!
Erg leuk dat ze de dieren redden en een goede nieuwe thuis aanbieden. 

Céline Sevenois-Desmedt  28/05/2020

Mooi en groot verzorgd park en hele vriendelijke medewerkers! Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug!

Veroniek Christiaens 24/05/2020

Prachtig park waarin geredde dieren een veilige, nieuwe thuis krijgen. Wij adopteerden symbolisch een dwergzijdeaapje om de werking te steunen. Zeker een aanrader om De Zonnegloed een bezoek te brengen!


Naomi Vangestel 25/05/2020

Genoten vandaag! En de wandelroute is echt geweldig, zou ik eigenlijk zo laten haha. We hebben echt alle dieren gezien zo.

 Stefanie Willaert 25/05/2020

We hadden een superleuke, rustige dag bij jullie op het park! Alles is goed georganiseerd, bewegwijzering werkt prima en genoeg ontsmettingsmiddel aanwezig. Heel veel blije dieren gezien en veel kunnen wandelen ❤️ Voor herhaling vatbaar!

Cindy Van De Velde 24/05/2020

Vandaag voor het eerst bij jullie. Geraakt door de verhalen van de dieren die bij jullie opgevangen worden, vol bewondering over hoe jullie het doen en vooral genietend van de mooie wandelroute. Chapeau!!

Laurence Hogard 23/05/2020

Prachtig park met een team dat ongetwijfeld héél veel om de dieren geeft. Elk dier heeft een mooie verzorgde ruime plaats.
Ook in deze tijden hebben ze hun uiterste best gedaan om ook te denken aan de veiligheid en gezondheid van de bezoekers. Er is een wandelroute duidelijk aangeduid met een heel beperkt aantal plekken waar eventueel een kruising mogelijk is, maar met een beetje gezond verstand van de bezoekers is dat allemaal heel erg doenbaar.
Dikke pluim voor alle medewerkers voor hun nobel werk en hun inzet ook in deze periode!
Een aanrader om te bezoeken!

Natalia Vijvere 23/05/2020

Mooi, verzorgd park vol bomen en picknickplaatsen. Zalig vertoeven vr de kinderen en superinitiatief!
Bij toeval ontdekt maar wat een mooie plek!

Termote Frank 23/05/2020 

Wat een ontdekking, een kleinschalig park waar respect voor de dieren centraal staat. Alle dieren hebben een zee aan plaats, de wandelroute voelt aan als een wandeling door de natuur met her en der een ontmoeting met toevallige dieren. Een pluim ook voor de vriendelijkheid van de medewerkers. (gezin met 4 twens in volle coronacrisis).

Rik Bostyn 22/05/2020

Zeker gaan bezoeken! Zalig om te zien hoe deze diertjes nu verzorgd worden!
Dikke proficiat aan alle mensen die hun hiervoor inzetten!
Wij hebben een abonnement genomen, zalig om hier te vertoeven!

Marc Van Gampelaere 21/05/2020

Bedankt voor alles wat jullie doen. Gisteren 21mei waren we blij aanwezig te kunnen zijn en alles volgens de goede regels in orde gebracht. Toppie! Proficiat, jullie zien ons zeker nog terug.

Glen Bogaert 21/05/2020

Grote mooie kooien. Goed verzorgde dieren en het is altijd leuk om rond te lopen tussen al dat groen !
Dikke respect voor alle mensen die daar dag in dag uit hun 100% inzetten om deze prachtige dieren nog een mooi leven te geven en is altijd leuk om mooie foto’s te kunnen maken. Wij geven elke keer met veel plezier wa geld voor dit mooi project! Doe zo verder en tot snel.
Groeten uit Aalst

Kaat Drooghenbroddt 21/05/2020

We zijn vandaag langsgeweest en hebben met volle teugen genoten!  Alles staat mooi aangeduid, jullie hebben de top geregeld, de wandelroute was superhandig en mag zeker een blijvertje worden!

Laurence Hogard  21/05/2020

Prachtig park met een team dat ongetwijfeld héél veel om de dieren geeft. Elk dier geeft een mooie verzorgde ruime plaats.
Ook in deze tijden hebben ze hun uiterste best gedaan om ook te denken aan de veiligheid en gezondheid van de bezoekers. Er is een wandelroute duidelijk aangeduid met een heel beperkt aantal plekken waar eventueel een kruising mogelijk is, maar met een beetje gezond verstand van de bezoekers is dat allemaal heel erg doenbaar.
Dikke pluim voor alle medewerkers voor hun nobel werk en hun inzet ook in deze periode!
Een aanrader om te bezoeken! 


Devriendt Chantal 21/05/2020

Prachtig initiatief
Groot domein met mooie variatie aan dieren
Genoten van het tweede leven dat ze krijgen
Nog veel succes met de heropstart na deze moeilijke coronatijden.
 

Charlotte Van Aerde 21/05/2020

Vandaag bezocht met het ganse gezin , de eerste dag open na de lockdown. Mooie wandeling voor de kids ( 4 & 6jr) alles mooi uitgelegd en zeer leerrijk voor de kids , kortom , alles wat je nodig hebt voor een leuke activiteit met het gezin die ook nog eens educatief is , toppertje!

Shana Gryp 29/02/2020

veel groter dan gedacht. allemaal leuke dieren. zeker voor herhaling vatbaar. we hebben genoten.


Sarah Defoort 28/02/2020

Heel fijn bezoek vandaag, zelfs in de regen. Heel wat mogelijkheden om langs de route doorheen de Sanctuary even te schuilen en terwijl naar de dieren te kijken. Interessante uitleg van de verzorgers tijdens de aangekondigde voedersessies. Warm onthaal, toffe plek. Aanrader!

Isabel Devos 23/02/2020

De persoonlijke aanpak naar de dieren toe, prachtig kader, de deskundigheid, maar vooral het welzijn van de dieren, die dikwijls n ferme rugzak meedragen.Top en uniek.


Vincent Vince 11/01/2020

Prachtige ontdekking! Klein park, maar grote verscheidenheid aan dieren. Ik was erg aangenaam verrast, we hebben een leuke tijd met het observeren van prachtige dieren in al hun diversiteit. Mooi onthaal gereserveerd voor niet-Nederlandstaligen. Ik raad aan en denk eraan om af en toe terug te gaan. Proficiat aan het team!


Gert Legrand 02/01/2020

Wat de mensen daar allemaal doen voor de dieren, fenomenaal!
Daarom raden wij iedereen aan om een gift te doen of een dier te adopteren, aangezien zij afhankelijk zijn van donaties en giften om deze sanctuary levendig te houden!
Hoedje af voor al deze medewerkers die zich inzetten voor ons dierenrijk!


Carmen Meert 30/12/2019

Wat een fijne plek om naartoe te gaan. Het stond al heel lang op ons verlanglijstje om te gaan en eindelijk zijn we er eens geraakt. De kindjes waren net als wij onder de indruk. Het was een hele leuke middag! Wat doen jullie het goed daar!

 

Anne-Soffie Henkens 09/11/2019

Zeer mooie en goede locatie waar de dieren een gouden thuis krijgen.Tijdens je tocht door het domein leer je bij over de dieren en er zijn ook doe momenten voor de kinderen: iets actiefs, raden, een stukje speeltuin, pick nick plekken,....
Ook voldoende bankjes hier en daar om even te rusten.
Wat ook zeer boeiend was is de uitleg van de dierenverzorger over de beren, we kregen ook de kans om vragen de stellen.
Super ook dat alles ecologisch en milieu bewust is.  Zeker een hele dikke aanrader!!!


Gert Verlinden 01/11/2019

Op 30/10/2019 hebben we De Zonnegloed bezocht. Je ziet dat de dieren gelukkig zijn aan hun actief en natuurlijk gedrag. Voor kinderen liggen er op de wandelroute veel speeltuigen en doe-spelletjes, zodat ze zich geen minuut vervelen wanneer ze niet naar de dieren kijken, én bovenal betrokken raken. Kortom, een prachtig park dat misschien een eindje van Brussel ligt, maar elke kilometer meer dan waard is!


Caroline Bouve 30/10/2019

Ik ben gisteren voor de 1ste keer in jullie park geweest. Top wat jullie doen dat de dieren nog mogen genieten van een gelukkig leven. na alles wat sommige dieren in hun leven hebben meegemaakt. Doe zo verder.

 

Vermeersch Marina 01/09/2019   

Een prachtige namiddag gehad.Hier gaan we zeker nog vele keren komen.De dieren zijn goed verzorgd,hun hokken heel proper en ook het ganse terrein ligt er mooi bij.Ook een dikke proficiat voor het personeel,vriendelijk en hun uitleg bij sommige dieren raakt je.Met een goed gevoel naar huis gegaan ,blij dat deze dieren een mooie thuis hebben nu.

Christine Devriendt 30/09/2019

Ons eerste bezoek gisteren aan De Zonnegloed, samen met onze 3 jarige kleinzoon. Wat een ontdekking, prachtig park, alles super verzorgd, vriendelijk personeel, heel leuk ook de combinatie dieren zien / speelpleintjes tijdens de wandelroute. Ook de vele zitbanken doorheen het park zijn aangenaam. Wij waren ook verrast door het grote aanbod van dieren, allen even verzorgd! Kortom, een echte aanrader... Wij komen zeker terug!

Rudy de Schryver, 17/08/2019

Aangepaste kooien en voldoende loop en of vliegruimte.  Vooral heel netjes.  Deze inrichting heeft zeker respect voor de dieren . kortom hebben zeker onze en uwe steun nodig

Catherine Khalil, 13/08/2019

Een fantastisch “forever home” voor verwaarloosde of mishandelde wilde dieren. Elk dier met een eigen verhaal, een eigen verleden, maar met een mooie vooruitzichten voor de toekomst. Dankje om deze dieren een tweede kans te bieden en dankje voor deze aangename kennismaking!


Freddy De Mey, 16/08/2019

Ik ben vol bewondering voor dit initiatief. Deze mensen leveren prachtig werk om deze dieren, met een niet zo goed verleden , op te vangen en weer het bestaan te geven dat ze verdienen. Van mij een dikke duim omhoog. Doe zo verder.


Peggy Meyfroot, 15/08/2019

Een prachtig park voor al wie een hart voor dieren heeft... in een rustige omgeving midden in de natuur... echt een aanrader!


Andy Herreman, 15/08/2019

aangenaam verrast hoe dieren die een tragisch verleden hebben hier tot rust kunnen komen. Een dikke pluim aan de oprichter en het ganse team voor hun inzet die ze geven voor deze dieren. Wij komen zeker en vast nog eens terug naar deze prachtige plek.


Tjorven Fabry, 14/08/2019

Zalig om bij jullie naar de dieren te komen kijken! Het domein baadt in het groen en het is er heel rustig. Alles proper verzorgd! Mijn kinderen vonden het heel boeiend en hebben een hele dag geen kick gegeven. Voor mij geen zoo meer, bij jullie is het veel fijner!
Daarbovenop redden jullie dieren, zeker niet onbelangrijk. Wij komen zeker nog terug!


Roovers Tiffany, 13/08/2019

Vandaag eerste keer dat ik er kwam . Nog nergens zo'n mooi en verzorgde plekjes voor de dieren gezien. ook super vriendelijk personeel. Ook de info momentjes tijdens de voedermomenten waren super !! gewoonweg super...
 

Fran Deconinck, 11/08/2019

Heel aangenaam dagje weg, ook met kleine kindjes! Het idee dat het een sanctuary is, en geen puur “for profit” zoo, geeft een extra dimensie aan de ervaring. Zeer leerrijk en je krijgt dieren te zien die je niet zou verwachten. Ook heel leuk zijn de openingen en kijkgaten op kinderhoogte!

Marjorie Piret, 07/08/2019

Prachtige ontdekking, grote, zeer schone hokken, gelukkige dieren, zeer aangename en bekwame medewerkers, schaduwrijke opritten, hoeken hoeken, bankjes overal, gemakkelijk toegankelijk voor iedereen, en die rust op redding, wat vraagt om Meer ... 


Rebecca De Spiegeleer, 06/08/2019

Wat een aangenaam park! De missie van jullie park is heel nobel en de werking straalt jullie groot hart ook uit! Heerlijk om te zien hoe de dieren bij jullie een “thuis” krijgen. De verblijven zijn echt super proper. Verzorgers brengen met veel enthousiasme al hun weetjes over tijdens de voedermomenten. De oprichter zelf maakt tijd voor een vluchtig praatje met onze 4jarige. Zonder dat we het doorhadden vloog de tijd voorbij! De nabijheid van de dieren is aangenaam voor jongere kinderen en ik vind het enorm belangrijk om onze zoon ook bij te brengen hoe deze dieren bij jullie terecht gekomen zijn, dankzij jullie infobordjes vroeg hij bij elk diertje de naam en vanwaar die kwamen. Bedankt voor een fijne dag en doe zo verder!

Stefaan Desmet, 06/08/2019

Zeer mooi concept !! dieren in nood werden gered en krijgen hier een topverblijf. Alles is proper en net en zeker niet duur !
Alvast aan te raden !!

An Denuwelaere, 06/08/2019

Enorm begaan met de dieren.  Uitleg zoveel je wil.  Honderden manieren waarop ze zich inspannen om het voor de dieren zo natuurgetrouw en diervriendelijk mogelijk te maken. 
Kortweg enorm plezant, leerrijk en gezellig.  Zeker meer dan 1 bezoekje waard!

Marc van Est, 02/08/2019

Ten eerste is het een top initiatief om deze dieren op deze wijze op te vangen en ten tweede is het goed dat de dieren nu echt dier kunnen zijn in deze mooie omgeving en vrij rustig ook. Top hoor doe zo voort

Geoff Lynn Lotte, 03/082019

Vandaag langs geweest (dit doordat dochtertje daar al eens op schoolreis was), anders nog nooit van jullie gehoord.
Het was een echte aanrader! Wondermooi park, leuke activiteiten en speeltuin voor de kinderen.
Het enige wat we spijtig vonden is de trieste verhalen van hoe de dieren leefden/behandeld werden vóór hun verblijf bij Zonnegloed, veel lof voor de mensen die zich elke dag inzetten voor het welzijn van al de bewoners van het park. Hopelijk gaan er meer dierenparken zich ook op eenzelfde manier inzetten voor de opvang en verzorging van dieren in plaats van ze te houden voor simpelweg amusement en vermaak.
We hebben dan ook met plezier een bijdrage geleverd aan het nieuwe complex voor de grote katachtigen die er binnenkort opgevangen worden!

Véro 30/07/2019

Hallo, Ik ben voor het eerst bij jullie op bezoek gekomen.Om 10.15 kwamen we toe en om 17.30 gingen we weg met een grote knuffel teddy beer onder de arm.Ik ben zeer zwaar onder de indruk van jullie sanctuary : de dieren hebben mooie propere verblijven en zijn overduidelijk goed verzorgd en geliefd.Wat een verademing voor de dieren die een heel zwaar verleden hebben.
Ook jullie parc is heel mooi en netjes.Overal vuilbakken.Ik heb ook nergens afval zien liggen.De bezoekers werken ook goed mee!

Ik had plakaten op de grote baan gezien en zo zijn we bij jullie terecht gekomen. Ik heb ook heel wat geleerd over de dieren in het algemeen,maar ben ook heel erg ontroerd door hun verleden.  Ook al hebben we geen klein kinderen niet meer,is jullie parc wel echt kind vriendelijk om te ravotten en veel mooie speeltuinen.Ook gezellige pic nic plekjes.

In het parc werd ons bezoek heel goed bewijzigd met de platen en zo hebben we niemand gemist.  Ik wil jullie uit de grond van mijn hart feliciteren voor jullie mooie sanctuary,de netheid en vooral zpveel inzet voor al die sukkels,die er inmiddels wel gelukkig uit zien.Wat fijn om zo hun oude dagje te slijten!

OOk jullie accomodatie is top!zo gezellig met al het hout!propere toiletten,een leuke eet hoek en vooral een mega mooie winkel met varieteit aan voeding en souvenirs.  Vriendelijke en gedienstig personeel!

Ik weet niet bij wie mijn mailtje terecht komt,maar laat aan de collega's maar weten dat ik het super leuk heb gevonden!

Ringoot Elke 26/07/2019

Mooie ruime verzorgde ruimtes voor alle dieren... respect voor alle dieren is echt oprecht zichtbaar. Geen commercieel gevoel bij bezoek... hopelijk kunnen er nog veel diertjes geholpen worden ....

Vanhooren Anja, 24/07/2019

Zalig park. Wij komen elk jaar minstens een keer op bezoek en zijn steeds verbaasd over de veranderingen die er gebeuren.  Top!!!

Tania Vergucht 23/07/2019

Al die verhalen dat ik heb gelezen bij de diertjes er zijn geen woorden voor wat ze hebben moeten meemaken. jullie zijn 1 voor 1 prachtmensen met het hart op de juiste plaats. ik kom zeker nog eens terug

Vanthournout Matthieu 22/07/2019

Heel mooi park, veel verschillende dieren, zelfs in warm weer perfect te doen doordat je veel in de schaduw kan lopen, prachtig om te zien hoe goed voor de dieren gezorgd wordt!!

Jennifer Vergauwen, 22/07/2019

Prachtig gelegen in een rustige omgeving met al die prachtige dieren. je wordt meteen rustig als je binnen stapt. al die verhalen dat ik gisteren heb gelezen bij de diertjes er zijn geen woorden voor wat ze hebben moeten meemaken. jullie zijn 1 voor 1 prachtmensen met het hart op de juiste plaats. ik kom zeker nog eens terug.

Carla Vermeersch, 21/07/2019

Super hoe jullie je inzetten om de dieren een beter leven te geven.
Een prachtig en net dierenpark.

Leen Maes 21/07/2019

Wij zijn vandaag geweest en het was weer geweldig! Wat is er weer veel werk gebeurd, wat een vooruitgang. Spijtig dat het moet, maar hartverwarmend dat het gebeurt! Dikke pluim voor jullie allemaal!

Judy Noppe 18/07/2019

Mooi, verzorgd park!
Ontroerend en triestig waar sommige dieren vandaan komen. Mooi dat jullie hen een 2de kans geven. Ons dochtertje van bijna 2 heeft er ook van genoten!

Debora Kyndt, 18/07/2019

De Zonnegloed is een opvangcentrum voor verwaarloosde dieren. Wel amai, die dieren worden er super verzorgd, mooie verblijven zowel binnen als buiten. Chapeau voor het werk dat die mensen verzetten om de dieren een fijne thuis te geven.

Judith Weerenbeck, 15/07/2019

Prachtige verblijven, goed verzorgde blije diertjes. Geschikt voor jong en oud. Maar vooral het concept stond ons erg aan. Een heel mooie sanctuary ❤️ erg persoonlijk, warm en vriendelijk.

Xavier Rousseau, 16/07/2019

Zalige wandeling met veel groen, mooi en prachtig onderhouden met de nodige variatie!! Doen gewoon!

Tommy Opgenhaffen 09/07/2019

Mooie dierentuin waar men ook echt begaan is met het lot van dieren. Je wandelt er rond in een prachtig groene omgeving. De dieren die vaak al een lange lijdensweg achter de rug hebben worden hier prachtig opgevangen. Deze dierentuin verdient alle steun met jouw bezoek!

Kathleen Colle  09/07/2019

bij elk bezoek kom ik telkens opnieuw tot rust, niet alleen door de prachtige dieren ; ook door de familiale sfeer, de inrichting en de persoonlijke verhalen van de bewoners grijpen me telkens opnieuw naar de keel. ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen.

Patricia Villé 26/06/2019

Zou er zo graag meer komen voor alle dieren maar wel speciaal voor de stokstaartjes, maar woon helaas veel te ver weg. Dikke duim wel voor alle medewerkers.  

Greta Anna 26/06/2019

Heel mooi , echt de moeite waard , heel mooie en speciale dieren , goed verzorgd . Echt iets leuks om te doen en de dieren te steunen want alles is voor het welzijn van de dieren. Proficiat mensen jullie hebben iets moois! 

Vanessa Van Branteghem 26/06/2019

Wij komen heel graag naar de Zonnegloed. Op de eerste plaats voor de dieren en het prachtige park in een oase van rust. Maar ook omdat je daar de liefde voor dieren kan voelen. Je merkt het aan hun behuizing, aan de zorg van de medewerkers en aan de dieren zelf. Een echte aanrader! 

Pascal Debruycker 22/06/2019

Zeer mooi , verzorgd dierenpark voor al die verstoten dieren , meer dan een bezoek waard . Respect voor dit mooie initiatief en vrijwilligers . Ik ga zeker terug !

Chirstel van Litsenborgh 14/06/2019

Prachtig wat ze daar doen ivm verwaarloosde dieren enz...! Het park is zeer netjes onderhouden ,en je krijgt er een mooie uitleg tijdens het voederen over de dieren ! Een echte aanrader ! RESPECT!

Sander Swinnen 14/06/2019

Een schitterend park! Gaan er graag naartoe samen met onze dochter, telkens een plezier om te gaan!

Jill Motet 14/06/2019

Mijn hart wordt vervuld met warmte als ik naar Zonnegloed kom. Wat jullie allemaal doen voor de beestjes, daar zijn geen woorden voor. De beestjes worden bij jullie echt behandelt als koningen en koninginnen. Zo mooi om te zien

Ringo Notebaert 02/06/2019

Heel mooi park. voldoende schaduw om in te wandelen was ook aangenaam. genoeg plaatsen om een picknick op te eten.

Sabine Canniere 01/06/2019

Hele mooie namiddag gehad in het park en dat maar 9 minuutjes ver van mijn huis, vooral voor kinderen is het er heel leuk. Zeker een aanrader.

Tom Goeminne 31/05/2019

Super dierenpark voor de kids! Goed onderhouden met liefde voor de dieren! Dikke chapeau aan uitbaters en vrijwilligers!

Emily Taverne 30/05/2019

Het is een prachtig dierenpark die fantastische dingen doet voor al deze dieren. Ze krijgen de kans op een 2e leven in een warme thuis. Ook alle dierenverzorgers zijn super vriendlijk en geven veel informatie. Een grote aanrader voor jong en oud!

Ilse Luyckx 29/05/2019

Heel mooi park.  Prachtig initiatief om dieren die vaak heel wat meegemaakt hebben, een aangenaam leven te geven.  Overal heel netjes en heel vriendelijke dierenverzorgers!!

Annelies Boschmans 29/05/2019

Het was een super ervaring! Zeker om te zien hoe de dieren verzorgd worden en hoe er aan hun toekomst verder gewerkt wordt. Top initiatief om dit op te richten! Hopelijk kunnen jullie nog meer dieren redden en opvangen!

Norberto Belori 26/05/2019

Hier wordt echt aan de dieren gedacht, is prachtig om ze zo gelukkig te zien.

Sandy De Waele 25/05/2019

vandaag voor de eerste keer op bezoek gekomen.heel mooi initiatief.de dieren hebben bij jullie een liefdevolle thuis gevonden.het doet wat met ons te horen wat hun voorgeschiedenis is.prachtige zorgen bieden jullie hen.

Guénaëlle Maurisse 23/05/2019

Wij wisten niet zo goed wat we moesten verwachten maar wij waren aangenaam verrast.
Wij hebben heel veel bewondering wat jullie allemaal doen om die dieren nog een mooi leven verder te geven.
Echt top! Als we zagen hoe de beer aan het genieten was dat was schitterend.
Terwijl waren wij het filmpje aan het volgen van waar hij kwam, verschrikkelijk en zo is het eigenlijk met alle dieren bij jullie.
Een echte aanrader en zeker een mooie locatie!

Tina Baeyens 18/05/2019

Het hele initiatief van de zonnegloed is GEWELDIG! Er wordt in de eerste plaats naar de beestjes gekeken en niet naar winst ❤ De dierenverblijven zijn ook allemaal heel mooi ingericht en vooral goed onderhouden en proper! Allen daarheen zou ik zeggen.

Erna Hannicart 18/05/2019

Gisteren een geweldige dag gehad in de Zonnegloed. Net park, verzorgde dieren. Fantastisch. Ik kom zeker terug. Bedankt.

Inge van Driessche 08/05/2019

Super dagje gehad... ontroerend te zien hoe de beestjes hier een mooi leven kunnen krijgen na wat ze allemaal meegemaakt hebben.. een park waar veel energie ingestoken is... wij hebben ervan genoten en komen nog terug!!

Elke Bulckaen 29/04/2019

Super leuk park, vooral het verhaal achter de dieren die je steeds kan lezen.
Chapeau aan het ganse team van verzorgers, oprichters, vrijwilligers, ....
Jullie mogen trots zijn op jezelf!
Mooi verzorgd park, dieren hebben veel ruimte, hokken & verblijven waren goed onderhouden en proper, dieren hadden veel plaats om te bewegen, iedereen was heel vriendelijk, propere toiletten, .... kortom de perfecte uitstap op onze zoon zijn tweede verjaardag!

Vontje Stevens 28/04/2019

Prachtig verzorgd dierenpark. Draait volledig op giften, geen overheidssteun. Chapeau hoe ze dit klaarspelen. Breng zeker een bezoek en zie hoe gelukkig de dieren er nu leven... meestal na veel ellende. Donaties zijn welkom voor alle dieren en voor nieuwe projecten voor dieren in nood. Verzorgers super aangenaam. Merci voor de uitleg.

Fabienne Mariette Delecluyse 22/04/2019

Wonderful place, great santuary for these poor animals ! LOVE it! We'll be back there soon to enjoy everything…..
 

Stijn Benoot 21/04/2019

Een uitermate zalige plek waar dieren met een ongelukkige start een onwaarschijnlijk zorgzame ommezwaai krijgen om te herstarten in een wereld waarin dieren met het uiterste respect worden behandeld.
Verenigingen die het welzijn van dieren als prioriteit zien krijgen van mij alvast een warm hart onder de riem gestoken! Ook voor de bezoekers zijn de Zonnegloed-medewerkers respectvol en dankbaar.... doe zo verder, wij komen zeker terug en minstens één peterschap wordt reeds in overweging genomen!!

Caroline Govaerts 21/04/2019

Mooi initiatief door gepassioneerde mensen. Zij geven wilde dieren een 2de kans. Mooie, grote en propere verblijven.
Ook voor gezinnen met kinderen een mooie activiteit, speeltuinen in overvloed.

Leen Schepens 19/04/2019

Supergezellig park met een topdoel! Echt de moeite waard voor een ontspannend dagje tussen de dieren. Zeker een aanrader!

Kris Mommerency 19/04/2019

super geamuseerd .. mooie reptielen ook! kan niet wachten om de grote katten te zien ..

Silke De Troch 14/04/2019

Dank jullie wel voor de prachtige dag alweer in jullie park! het is geweldig wat jullie doen voor de dieren! het hoogte punt vandaag waren de beren voor ons.

Valerie Cailliau 06/04/2019

Ieder jaar mooier en mooier, de moeite om naartoe te gaan.
De dieren zitten er mooi en worden goed onderhouden. Een echte aanrader!

Christophe Wolffie Schatteman 06/04/2019

Zeer mooi verzorgde dierenopvangcentrum waar ze met liefde behandeld worden een dikke pluim voor het personeel voor de goede zorgen van de dieren.

Saskia Pittery 06/04/2019

Het is voor iedereen jong en oud .De dieren worden er goed verzorgd ze hebben veel ruimte . De verzorgers zijn heel vriendelijk en ze houden van de dieren .De kinderen kunnen er ook spelen en je kunt er ook je piknic kort alles is er goed een aanrader

Sandrine Pattyn 02/04/2019

Een opvangcenter voor verlaten en verwaarloosde dieren.
waar men poogt de dieren zo dicht mogelijk bij hun natuur te brengen. waar de dieren in ruime, propere hokken mogen zitten en waar enorm gewerkt wordt aan het dierenwelzijn.
Uniek in zijn soort centrum. Met een aanpak waar je je petje mag voor afdoen.
Mijn eerste kennismaking was meer dan geslaagd. Een echte wauw factor en diep, heel diep respect voor wat men doet!

Heidi van Aken 30/03/2019

Heel kind (en ouder-) vriendelijk; zo is er gedacht aan voldoende kinderstoeltjes, magnetron, ... en zelfs een glasbak voor potjes babyvoeding. De kleinschaligheid vinden wij net een pluspunt; hier ga je geen hele dag (misschien een nadeel als je van ver moet komen) in een helse drukte rondlopen met commerciële overload. Hier geen betalende parking/toilet en winkels of eetkraampjes om de 100 meter. Er is één winkeltje met eerder een beperkt aanbod (voor ons meer dan voldoende), maar wel veel banken waar je peuter even kan rusten en zijn eigen koekje kan opeten. Voor ons nog het belangrijkste: het is duidelijk dat de dieren hier belangrijker zijn dan de commerciële omzet.

Kristof 03/2019

Gezinsuitstap.  Ideale uitstap met de kindjes... heel mooi park om door te wandelen... chapeau voor de eigenaars om alles zelf te realiseren... zeker de moeite om te bezoeken

Marsell 03/2019

Aangename sfeer.  Prachtig park, als men de wegwijzers volgt bezoekt men het hele park.
De info aan de verblijven zijn duidelijk en verhelderend.
De mensen die er werken en de vrijwilligers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Zeker aan aanrader om te bezoeken met kinderen maar alleen of als koppel is het ook aangenaam te vertoeven.

Myriam Pollier 23/02/2019


Vandaag bij jullie geweest. Genoten van alle dieren en het zonnetje. En wat is het park mooi geworden!


Evi Callens  23/02/2019

Zo te zien zijn Bailey en haar vriendjes helemaal in de wolken!!! Echt mooi gedaan!! Leuk om te zien wat jullie allemaal kunnen doen met het donatiegeld, ik zal nu zeker kijken om mijn adoptieperiode te verlengen van lieve Bailey.


Dries 23/02/2019

Moesten meer mensen of organisaties doen wat de zonnegloed doet voor verwaarloosde dieren dan zou de wereld voor mens en dier een aangenamere plaats zijn. de zonnegloed vangt deze dieren zo goed mogelijk op en geeft ze een dierwaardige levensplaats.

 

Karel Goetghebeur 27/12/2018

Prachtig, zeer verzorgd park. De dieren blinken in hun vel. Het valt op hoe netjes het gehele park is. Mooi initiatief die dieren opvangt die veelal aan hun lot werden overgelaten. Ik heb hier dieren gezien die ik nog in geen andere dierentuin heb gezien.

Speedy Sansplus 27/11/2018

hart voor dieren: Eigenlijk kunnen woorden niet goed weergeven hoe mooi/verzorgd/leerrijk/hartverwarmend ...de Zonnegloed is. Respect!!

Karel Cambien 25/11/2018

Super leuk om te gaan. Zeker dat ze de dieren daar een tweede kans geven. Hoe ze daar zelfs alles onderhouden, opbouwen, de dieren met hart en ziel verzorgen. Chapeau voor alle medewerkers van het park. Dat verdient een dikke pluim. Blijf het dierenpark steunen, ze verdienen het

Abigail de Jonge 21/11/2018

Heel mooi park waar de dieren op een zeer waardige manier gehuisvest zijn. Bewondering voor alle medewerkers! Zeker een bezoek waard en veel speelmogelijkheden voor kinderen.

Speedy G. 10/11/2018

In de Westhoek? ZEKER eens naar De Zonnegloed GAAN. Zeer mooi en leuk voor jong en oud. Leerrijk en verbluffend. Wat de mensen van De Zonnegloed verwezenlijken is noemenswaardig. Dieren die verwaarloosd werden, achtergelaten werden in Zoo's in binnen- of buitenlanden, dieren die mishandeld werden, . ..... gaan ophalen en naar het Sancutary brengen en ze een gepast verblijf geven, ze 24 op 24 en 7 op 7 verzorgen, voederen, ... en veel Liefde geven! De Zonnegloed haalt hun inkomsten 100% uit mensen die het bezoeken en uit donaties. Mijn hoed af voor de bezieler en voor alle vrijwilligers, mensen met een enorm hart voor dieren.

Spirits 122 10/11/2018

Respect en dankbaarheid!
Sanctuary De Zonnegloed is een prachtig initiatief waar dieren die een zwaar verleden hadden nu de kans krijgen om de rest van hun leven goed verzorgd te worden en te mogen Zijn wie ze zijn.
In het park rondlopen en wetende dat alle dieren die er verblijven zijn gered uit benarde situaties gaf mij een warm gevoel.
De oprichters van het park tonen dat je met flinke dosis gezond idealisme werkelijk een meerwaarde kan betekenen. Het park is er in de eerste plaats voor de dieren, maar om zoiets te bekostigen zonder subsidies moeten ze wel rekenen op ons, bezoekers, donaties, enz. Mijn dankbaarheid voor hun onvoorwaardelijk inzet is eindeloos en mijn steun hebben ze zeker. Wil jij ook het verschil maken voor deze dieren? Bezoek hun website en kijk wat je kan doen, bezoek het park, adopteer een dier, schenk, … De dieren verdienen het beste en De Zonnegloed schenkt hun die kans. Respect!

Karel Goetghebeur  1/11/2018

Prachtig, zeer verzorgd park. De dieren blinken in hun vel. Het valt op hoe netjes het gehele park is. Mooi initiatief die dieren opvangt die veelal aan hun lot werden overgelaten. Ik heb hier dieren gezien die ik nog in geen andere dierentuin heb gezien.

Greta Molleman 25/10/2018

Een schitterende namiddag gehad in jullie park!
Vanaf dat we binnenkwamen tot we terug buitengingen waren we echt verbouwereerd van hoe proper en verzorgd alles is!
Alle dieren hebben een aan hun soort aangepast hok, waar alles spik en span is, medewerkers die we tegenkwamen waren allemaal vriendelijk, totaal niks op aan te merken dus, alles was perfect!
Top dat jullie al deze lieverds een mooi verder vervolg aan hun leven schenken, chapeau!!

Phebe Mortier 25/10/2018

Prachtig initiatief, superverozrgd park, vriendelijke mensen.  Plus het feit dat alle dieren gered zijn, maakt het plaatje nog zoveel mooier!  Proficiat met jullie realisatie!  Ik kom zeker nog terug!

Sylvie Gobeyn 14/10/2018

Mooi initiatief! we waren zeer gecharmeerd door alle dieren die gelukkig een betere plaats gevonden hebben. we komen zeker terug en zullen het iedereen aanraden om hun steentje bij te dragen.

Vanhoo Karin 13/10/2018

Geweldige ervaring, heel mooi onderhouden en heel kindvriendelijk !

Isabelle Huyghe  8/10/2018

We zijn zondag naar de Zonnegloed te Oostvleteren geweest, het is daar zo mooi en verzorgd, de dieren zijn daar zo goed en verzorgd, niet te doen! En de uitleg die bij iedere kooi vermeld staat, van waar die dieren komen of gered zijn, gelukkig zijn ze nu goed terecht gekomen. Respect voor de mensen die zich daar elke dag inzetten!

SarahP5658  12/09/2018

Mooie vzw opgebouwd door mensen met gouden hart.  Niet gewoon een dierentuin, maar een fantastisch initiatief!  Deze Sanctuary waar verwaarloosde of achtergelaten dieren een tweede leven krijgen, is zeer mooi.  Het park is mooi opgebouwd voor bezoekers en zeer goed ingericht voor de dieren.  Ze hebben meer dan voldoende ruimte in hun goed uitgeruste verblijven.  Tijdens de voederronde leer je enkele dieren nog beter kennen door de gepassioneerde verzorgers die je maar al te graat te woord staan.  Aangezien ik met zo'n positief gevoel naar buiten ben gegaan, heb ik meteen een abonnement aangeschaft en een dier geadopteerd.  Ik draag maar al te graag mijn steentje bij aan deze hartverwarmde vzw!

BettyH1682

Super mooi dierenpark alles prima uitgelegd en bewegwijzerd! zeker bezoek waard!  kinderen vonden de speelpleintjes leuk.

Laurent Vnstaen 2/09/2018

Vandaag voor de 1e maal naar De Zonnegloed geweest.  Echt een hart voor de dieren die er een 2e leven hebben gekregen dankzij jullie die dit kunnen realiseren!  Ons bezoek heeft ons doen overtuigen om een abbonnement aan te kopen voor het hele jaar.  Echt top.

 

Jellevg 22/08/2018

Meer dan een dierentuin.  De Zonnegloed is een dierenpark die liefde voor de beestjes hoog in het vaandel draagt.  Wasberen, leuke aapjes, stokstaartjes en zo veel meer zijn opgevangen uit vaak verschrikkelijke situaties en hebben hier een fijne thuis gevonden.  De voederzakjes waarmee je de geiten, ezels enalpaca's mee kunt voederen zijn een leuke extra.  ...

 

Betty H 1/09/2018

Super.  Mooi dierenpark alles prima uitgelegd en bewebwijzerd!  zeker bezoekwaard! kinderen vonden de speelpleintjes leuk.

 

Juffrouw 31/08/2018

Leuke en interessante namiddag gehad.  Zelfs zonder kinderen is het de moeite waard.

 

Evelyned 28/08/2018

Mooi dierenpark.  Mooi, rustig dierenpark.  Heel mooi onderhouden en met liefde voor de dieren.  Ook mooie speeltuigen voor de kindjes op de gepaste momenten.

 

Kristien Holderbeke 28/03/2018

Hartverwarmend, dat deze dieren nog een kans kregen en bewondering voor de inzet van de oprichters en medewerkers. verzorgde kooien en verblijven in een oase van rust met veel informatie , verwezenlijkt door een team met een groot hart voor dieren. We komen zeker terug!

 

Evelyne Devos 28/08/2018

een dikke pluim voor de organisatie. alles is heel netjes. En het feit dat al die dieren gered werden en goed verzorgd zijn, zorgt ervoor dat je met alle plezier een extra centje spendeert voor het goede doel.

 

Carolien Vdp 21/08/2018

Wat een prachtig initiatief, wat een prachtig park!  Ook heel kindvriendelijk ingericht.  Wij komen zeker meer dan eens terug!

 

Annelien Vanbrabant 13/08/2018

Prachtig park, je volt er de liefde voor de dieren als je er wandelt.  Dikke duim voor al die mensen die er dag in dag uit klaar staan.

 

Kevin Boeckxstaans 11/08/2018

Op 11/08/2018 heb ik een zeer leuke halve dag gehad in de Zonnegloed. Een mooi (eerder) klein maar fijn park met dieren in aangename, kwaliteitsvolle en meestal vrij tot zeer mooie verblijven en veel informatie over de dieren in hun leuke collectie. De recente nieuwe verblijven en verbouwingen zijn ook zeker een goede toevoeging aan en verbetering van het park. Het park is mooi aangelegd en proper. Het voedermoment met de verzorger was ook erg leuk en informatief. Een aangename ontdekking. Ze menen het hier duidelijk zeer goed met hun dieren en hun missie om dieren die het nodig hebben een thuis te geven is zeer lovenswaardig. Mooi park, zeker aan te bevelen.

 

Joke Buyst 11/08/2018

Een klein maar aangenaam park. vandaag voor de eerste keer naar daar geweest. liever de zonnegloed dan de zoo. is er ook heel proper. zeker de moeite waard om een uurke te rijden en we gaan later ook een diertje adopteren

 

Kim van Puymbroeck 15/08/2018

Vandaag bezochten we De Zonnegloed, het werd een speciale ervaring. Zo mooie en propere verblijven, je ziet dat hier veel liefde ingestoken wordt door alle medewerkers. wij waren onder de indruk van het zien van alle dieren, van de aller kleinste tot de grootste. echt knap werk! Elk dier heeft zijn eigen verhaal te vertellen, gelukkig ligt dat in het verleden en wonen ze nu in een hemel op aarde in De Zonnegloed
het verhaal van de Beren heeft me enorm geraakt, het is prachtig dat je kan zien dat ze bij jullie terug Beer kunnen zijn. Wij komen zeker nog een keer terug.

 

Jelle. Meer dan een dierentuin 11/08/2018

De Zonnegloed is een dierenpark die liefde voor de beestjes hoog in het vaandel draagt.  Wasberen, leuke aapjes, stokstaartjes en zo veel meer zijn opgevangen uit vaak verschrikkelijke situaties en hebben hier een fijne thuis gevonden.  De voederzakjes waarmee je de geiten, ezels en almaca's mee kunt voederen zijn een leuke extra.  In elk geval ... leuk park met erg leuke dieren.

 

Sarah V.  Meer dan de moeite waard! 11/08/2018

Heel leuk park, niet ver (voor de West-Vlamingen onder ons) en echt leuk, zelfs voor kleine kinderen.  Tip : koop een zakje eten aan de ingeng voor 2euro, de geitejes en alpaca's kunnen worden gevoederd, wat fun verzekerd is voor kinderen.  Wij komen zeker nog terug, zelfs met ons 1.5 jarig kind!  Die had de tijd van haar leven.

 

Saïn Destoop 5/08/2018

De Zonnegloed voor de eerste keer bezocht in juni en onmiddellijk een abonnement aangeschaft. Ondertussen al maandelijks eens langs gekomen en het verveelt nooit! Het is zo fantastisch om te zien hoe mooi de dieren er zitten en hoe goed ze het nu hebben. Zelfs als het abonnement mettertijd zou wegvallen, zullen we blijven steunen. Dikke pluim ook voor alle medewerkers (vaste staf en vrijwilligers) voor het werk dat jullie verzetten en hoe proper het daar is!!!

 

Luc Bream uit Diksmuide op 04/08/2018


Alle lof en respect
met de kleinkinderen voor de eerste maal "de zonnegloed" bezocht en danig onder de indruk. wat een idealisme, wat een inzet en wat een schitterend doel wat de initiatiefnemers op zich genomen hebben ! het kan niet genoeg benadrukt worden : elk dier dat hier (helaas) arriveert, is er één dat ontsnapt is aan de hel. los daarvan, waren wij en onze kleinkinderen bijzonder opgetogen over dit park : alles is er keurig en netjes, alles oogt bijzonder verzorgd en er is enorm veel ruimte. zelden gezien : op tal van hoekjes zijn er speeltuintjes voor de kinderen aangelegd en GOED ONDERHOUDEN ! de bewegwijzerde wandelroute laat je het ganse park zien. er is een leuke cafetaria en een souvenirshop, maar je wordt op geen enkel moment aangesproken om te consumeren of om te kopen. een pluim ook voor het personeel dat erg vriendelijk en beleefd overkwam. ik hoorde een enkeling zuchten dat de toegangsprijs best hoog was, maar dan denk ik "hou toch op met mekkeren, en denk eens tien seconden na over de achtergrond van dit "Zonnegloed"-verhaal. zeer aan te bevelen, en we komen zeker terug !

 

Super project 2/08/2018

Jaarlijkse gewoonte om park te bezoeken.  Mooi om de veranderingen in park waar te nemen.  Superteam die veel om de dieren geeft want allemaal sukkel(tje)s die nu een mooie tijd kunnen beleven na vele misbruiken, mishandelingen enz. ... spijtige van alles dat er maar een deel gered kunnen worden en de misbruiken maar verder blijven gaan.  Moeten er ons van bewust zijn om niet deel te namen aan zo'n zaken.  Gelukkig zijn er plaatsen als de Zonnegloed die deze dieren opvangen.  Doe zo verder.  De dieren zijn jullie dankbaar zeker een aanrader voor jong en oud.

 

Prachtig initiatief 01/08/2018

Proficiat aan de bezielers en uitbaters van dit dierenpark.  We hebben genoten van ons bezoek en we vertellen het voort.

 

Valerie Björn 30/07/2018

Heel mooi park.  Dieren zitten heel mooi opgevangen, heel interessant dat ook telkens vermeld staat hoe de dieren terecht gekomen zijn bij de Zonnegloed.  Op enkele jaren tijd zijn er heel wat veranderingen gebeurd in het park, waardoor het steeds vernieuwend aan voelt bij een nieuw bezoek.  Chapeau voor de uitbaters en hun team voor het mooie werk !
 

Pascal Zanders 29/07/2018

Dit is een prachtig park waar de dieren een 2de kans krijgen.  Ook voor de mensen die dit hebben rechtgezet en de verzorgers een dikke proficiat.
&nbs