Lidmaatschap

 

Lidmaatschap 2021

Het hele jaar dicht bij de dieren!

Als lid van vzw De Zonnegloed sanctuary help je ons het mogelijk te maken om de honderden dieren van De Zonnegloed dagelijks te verzorgen en help je ons nieuwe dieren te redden.

Als lid heb je een streepje voor, daarom ben je als lid een vriend van De Zonnegloed sanctuary. Je ontvangt als vriend minstens 4x per jaar de nieuwsbrief boordevol weetjes over onze dieren en 2x per jaar ontvang je het magazine in de bus.

Als lid van De Zonnegloed kan je zo vaak als je wilt een bezoek brengen aan onze dieren, gebruik maken van de speeltuin en De Zonnegloed en onze dieren steunen.  Als lid van De Zonnegloed kan dit allemaal.  Kom een middagje naar nieuw opgevangen dieren kijken, kom gezellig spelen in de speeltuinen of maak een uitgebreide wandeling door het park en zie hoe mooi alles er bij ligt dankzij jouw steun. 

Alle opbrengsten van het lidmaatschap gaan direct naar de verzorging van de dieren en de werking van het park! 

 

Tip! 

Leuk om te geven en te krijgen. Geef eens een lidmaatschp van De Zonnegloed cadeau!

Het hele jaar door genieten van het dierenpark met al zijn dieren in alle seizoenen. U ontvangt een persoonlijke lidkaart.

 

Prijzen lidmaatschap

Individueel lidmaatschap  ► €55

 

Bestel hier

 

Lidmaatschap aanvragen

Vul uw gegevens in via de knop hierboven om een lidkaart aan te vragen. Binnen de drie weken ligt deze klaar aan het onthaal van De Zonnegloed. Wilt u graag eerder op bezoek komen? Dit kan zeker, reserveer uw komst via 'ik heb een abonnement' en vermeld aan de inkom dat u een lidmaatschap hebt aangevraagd.

Tijdens de coronaperiode zeker je komst registreren via de website. 

Bij elk bezoek is het VERPLICHT om je identiteitskaart samen met je lidkaart te tonen.