Win vier gratis toegangstickets voor een dagje Zonnegloed!


Wil je graag met jouw gezin NOG EENS naar sanctuary De Zonnegloed? Neem dan deel aan onze fotowedstrijd en maak kans op vier gratis toeganstickets!

 

Hoe werkt het?


Tijdens je bezoek maak je foto’s of filmpjes in ons park, dat kan van de dieren zijn, maar ook van jezelf, je kinderen, je gezin of partner,... al of niet bij een dier, en die stuur je na je bezoek door naar het e-mailadres dezonnegloed@telenet.be.

Let op!

Enkel inzendingen via het juiste e-mailadres maken kans, dus NIET via een bericht op Facebook of Instagram.


Wij oordelen natuurlijk naar kwaliteit, maar VOORAL zoeken we LEUKE foto’s of filmpjes. Momentopnames van leuke (speciale) momenten binnen ons park. In de zomerperiode worden de ingezonden foto's en filmpjes maandelijks bekeken en wordt er een winnende foto of filmfragment uitgekozen. De winnaar maken we elke volgende maand bekend op onze Facebookpagina. De wedstrijd gaat voorlopig het hele jaar door, maar slechts in de periode mei tot oktober (= de zomerperdiode) kiezen we maandelijks een winnaar uit. In de periode november tot en met april (= winterperiode) hangt het aantal winnaars af van het aantal leuke inzendingen!

 

FOTO's 2020

 

Wil je deelnemen? Lees dan zeker de VOORWAARDEN:

- Je mag maximaal 15 foto’s of filmpjes per maand doorsturen naar ons e-mailadres dezonnegloed@telenet.be.
- De foto's en filmpjes moeten gemaakt zijn tijdens een recent bezoek.
- De foto’s MOETEN een MINIMUMGROOTTE hebben van 2 Megabyte per foto!
- Elke e-mail mag maximum 10 Megabyte groot zijn. (Lukt dit niet, stuur gerust je foto's door in meerdere e-mails, via een transferprogramma (bv. wetransfer.com), een dropbox-toelating of als zip-file.) 
- De foto’s of filmpjes die je stuurt kunnen maar eenmalig meedoen aan de wedstrijd. (Elke maand dezelfde foto’s doorsturen, werkt niet!) Alle inzendingen worden zorgvuldig bijgehouden.
- Met het ons bezorgen van de foto’s of filmpjes, geef je vzw De Zonnegloed toestemming om dit materiaal te gebruiken (ook misschien eens zonder naamsvermelding) voor publicaties op Facebook, websites, andere media en drukwerk, ook al staan er personen op de foto’s en ook al ben je geen winnaar geworden. (Als wij jouw foto of filmpje gebruiken voor publicatie, mag je natuurlijk achteraf naar onze publicatie verwijzen en vermelden dat jij de maker van het materiaal was.)

 

Help onze dieren, door ze te komen bezoeken!

Veel succes!

 

 

Enkele winnende foto's :

 

 

 

(Foto's van winnaar Jeroen Desloover - augustus 2018)