en fr

Suikereekhoorn Petaurus breviceps

Dieren in onze sanctuary

Alder
Geboortedatum
01-01-2020
Datum aankomst
29-04-2021

Alder werd samen met verschillende andere suikereekhoorns illegaal als huisdier gehouden door een koppel. Toen het koppel uiteenging, bleven de dieren bij de man achter, maar hij kon de dieren niet de juiste zorg bieden. Toen er nog eens twee suikereekhoorns geboren werden, besloot de man om een andere thuis voor de dieren te zoeken. Nu kunnen ze in een ruim verblijf met aangepaste zorg genieten van hun nieuwe thuis.


Bianca
Geboortedatum
01-01-2020
Datum aankomst
29-04-2021

Bianca werd samen met verschillende andere suikereekhoorns illegaal als huisdier gehouden door een koppel. Toen het koppel uiteenging, bleven de dieren bij de man achter, maar hij kon de dieren niet de juiste zorg bieden. Toen er nog eens twee suikereekhoorns geboren werden, besloot de man om een andere thuis voor de dieren te zoeken. Nu kunnen ze in een ruim verblijf met aangepaste zorg genieten van hun nieuwe thuis.


Dodger
Geboortedatum
01-01-2021
Datum aankomst
29-04-2021

Dodger werd samen met verschillende andere suikereekhoorns illegaal als huisdier gehouden door een koppel. Toen het koppel uiteenging, bleven de dieren bij de man achter, maar hij kon de dieren niet de juiste zorg bieden. Toen er nog eens twee suikereekhoorns geboren werden, besloot de man om een andere thuis voor de dieren te zoeken. Nu kunnen ze in een ruim verblijf met aangepaste zorg genieten van hun nieuwe thuis.


Suikereekhoorn - De Zonnegloed - Dierenpark - Dieren opvangcentrum - Sanctuary Adopteer deze Suikereekhoorn

Kenmerken

Grootte:
24 - 30 cm
Voedsel:
Boomsap en -gum, insecten, pollen, zaden, vruchten, ...
Gewicht:
115 - 140 gram
Leeftijd:
9 - 12 jaar
Draagtijd:
15 - 17 dagen
Familie:
Suikereekhoorn
Leefomgeving:
Beboste gebieden
Leefgebied:
Australië, Nieuw-Guinea en Indonesië