► Bolderkarren

 

In De Zonnegloed zijn bolderkarren te leen.  
Ze zijn mee te nemen voor je wandeling door het park op basis van beschikbaarheid.  

Kostprijs voor gebruik bedraagt €5.

 

► EHBO

Aan de inkom/eco-selfservice is een EHBO post aanwezig.

Jeugdgroepen en schoolgroepen zijn wettelijk verplicht om altijd zelf hun eigen EHBO te voorzien.  Het team van De Zonnegloed kan niet instaan tot het toedienen van medicatie (bv. pijnstillers) of vervoeren van patiënten naar huisdokter of spoed. 

 

► Magnetron, kinderstoelen, verschoonruimte.

Voor jonge gezinnen zijn er ook verschillende faciliteiten aanwezig in De Zonnegloed. Aan de Food- & Giftshop is een magnetron aanwezig om een flesje of groentenpapje op te warmen. Er zijn kinderstoelen aanwezig. Op zowel de dames als herentoiletten is verschoonruimte aanwezig.

 

► Toegankelijkheid rolstoelen

Onze paden zijn aangedrukte grindpaden en hier en daar zijn er brugjes. Hierdoor kan het voor rolstoelgebruikers een uitdaging vormen, er is dus enige sportiviteit van de begeleider nodig. De kleine beestjeszolder is niet rolstoeltoegankelijk.


Rolstoelen te reserveren voor €5

In De Zonnegloed zijn rolstoelen aanwezig welke uitgeleend kunnen worden. Per rolstoel wordt de identiteitskaart als borg gevraagd, deze ontvang je retour als je de rolstoel weer terug brengt.

Graag tijdig van tevoren reserveren via onthaal@dezonnegloed.be of via 057/40 18 56.

Geen aparte parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers

Er werden geen parkeerplaatsen voor personen met een beperking voorzien. Dit omdat alle parkeerplaatsen dicht bij onze ingang gelegen zijn.