Enkele gedachten van de bezoekers

Wil jij ons park bezoeken? Bekijk eerst de gedachtengang van uw voorgangers en neem dan een beslissing!

 

 • Meer dan een dierentuin

  De Zonnegloed is een dierenpark die liefde voor de beestjes hoog in het vaandel draagt. Wasberen, leuke aapjes, stokstaartjes en zo veel meer zijn opgevangen uit vaak verschrikkelijke situaties en hebben hier een  nieuwe thuis gevonden. In elk geval...leuk park met erg leuke dieren.

  Jellevg247 - Waregem, België
 • Een nieuwe kans voor veel dieren

  Hier worden in een rustige omgeving, verwaarloosde dieren opgevangen en verzorgd; een rijke variatie aan dieren, gekend en minder gekend; mogelijk- heid om te picknicken; verzorgde accomodatie

  Damman - Jabbeke, België
 • Alle lof en respect

  Met de kleinkinderen voor de eerste maal “de zonnegloed” bezocht en danig onder de indruk. wat een idealisme, wat een inzet en wat een schitterend doel wat de initiatiefnemers op zich genomen hebben ! het kan niet genoeg benadrukt worden : elk dier dat hier (helaas) arriveert, is er één dat ontsnapt is aan de hel. los daarvan, waren wij en onze kleinkinderen bijzonder opgetogen over dit park : alles is er keurig en netjes, alles oogt bijzonder verzorgd en er is...

  Lucbraem - Diksmuide, België
 • Zeer mooie locatie.

  Zeer mooie en goede locatie waar de dieren een gouden thuis krijgen. Tijdens je tocht door het domein leer je bij over de dieren en er zijn ook doe momenten voor de kinderen: iets actiefs, raden, een stukje speeltuin, pick nick plekken,....
  Ook voldoende bankjes hier en daar om even te rusten.
  Wat ook zeer boeiend was is de uitleg van de dierenverzorger over de beren, we kregen ook de kans om vragen de stellen.
  Super ook dat alles ecologisch en milieu bewust is.  Zeker een hele dikke aanrader!!!

  Anne-Soffie
 • Gelukkige dieren.

  Op 30/10/2019 hebben we De Zonnegloed bezocht. Je ziet dat de dieren gelukkig zijn aan hun actief en natuurlijk gedrag. Voor kinderen liggen er op de wandelroute veel speeltuigen en doe-spelletjes, zodat ze zich geen minuut vervelen wanneer ze niet naar de dieren kijken, én bovenal betrokken raken. Kortom, een prachtig park dat misschien een eindje van Brussel ligt, maar elke kilometer meer dan waard is!

  Gert Verlinden
 • Hier gaan we zeker nog vele keren komen.

  Een prachtige namiddag gehad.Hier gaan we zeker nog vele keren komen.De dieren zijn goed verzorgd,hun hokken heel proper en ook het ganse terrein ligt er mooi bij.Ook een dikke proficiat voor het personeel,vriendelijk en hun uitleg bij sommige dieren raakt je.Met een goed gevoel naar huis gegaan ,blij dat deze dieren een mooie thuis hebben nu.

  Vermeersch Marina
 • Wat een ontdekking, prachtig park.

  Ons eerste bezoek gisteren aan De Zonnegloed, samen met onze 3 jarige kleinzoon. Wat een ontdekking, prachtig park, alles super verzorgd, vriendelijk personeel, heel leuk ook de combinatie dieren zien / speelpleintjes tijdens de wandelroute. Ook de vele zitbanken doorheen het park zijn aangenaam. Wij waren ook verrast door het grote aanbod van dieren, allen even verzorgd! Kortom, een echte aanrader... Wij komen zeker terug!

  Christine Devriendt
 • Veel groen en heel rustig.

  Zalig om bij jullie naar de dieren te komen kijken! Het domein baadt in het groen en het is er heel rustig. Alles proper verzorgd! Mijn kinderen vonden het heel boeiend en hebben een hele dag geen kick gegeven. Voor mij geen zoo meer, bij jullie is het veel fijner!
  Daarbovenop redden jullie dieren, zeker niet onbelangrijk. Wij komen zeker nog terug!

  Tjorven Faby
 • Heel aangenaam dagje weg.

  Heel aangenaam dagje weg, ook met kleine kindjes! Het idee dat het een sanctuary is, en geen puur “for profit” zoo, geeft een extra dimensie aan de ervaring. Zeer leerrijk en je krijgt dieren te zien die je niet zou verwachten. Ook heel leuk zijn de openingen en kijkgaten op kinderhoogte!

  Fran Deconinck
 • Prachtige ontdekking.

  Prachtige ontdekking, grote, zeer schone hokken, gelukkige dieren, zeer aangename en bekwame medewerkers, schaduwrijke opritten, hoeken hoeken, bankjes overal, gemakkelijk toegankelijk voor iedereen, en die rust op redding, wat vraagt om Meer ...

  Marjorie Piret

Ons park bezoeken

De Zonnegloed is niet zomaar een dierenpark, het is een thuisbasis voor 350 dieren met elk hun eigen karakters en persoonlijkheden.

Meer informatie