Word stagiair of vrijwilliger bij vzw Sanctuary De Zonnegloed

De Zonnegloed biedt verschillende mogelijkheden voor vrijwilligers/stagiairs. Onze vzw kan eenvoudigweg niet functioneren zonder de hulp van mensen die hun tijd royaal ter beschikking stellen, dus we verwelkomen je graag bij ons team!

 

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke plaats in de volledige werking van Sanctuary De Zonnegloed. Je gaat een engagement aan om  de vzw te dienen en dit overal waar hulp gebaat is. Zo worden vrijwilligers ingezet bij de dierenzorg,  bouw & groen,  de terugkerende taken van het algemeen onderhoud, de shop, bij het onthaal, fondsenwerving en tenslotte bij administratief werk.

Voor sommigen is het haalbaar om wekelijks een of meerdere (halve) dag(en) te komen helpen, voor anderen is het projectmatig mogelijk om de werking te steunen. 

Als vrijwilliger word je deel van ons team; je wordt namelijk mee ingepland en krijgt bepaalde taken toegedeeld. 

Heb je interesse? Nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. We zijn zeer voorzichtig in het toelaten van nieuwe vrijwilligers, omdat het inwerken van nieuwe vrijwilligers een intensief en tijdrovend proces is. Daarom zijn we echt op zoek naar mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zich voor een of meerdere dagen per week en voor een langere tijd kunnen inzetten. 

Voor meer informatie klik door op de link hieronder.

 

Stage lopen

We bieden een toffe en leerrijke stageplek aan voor stagiair(e)s van de opleidingen dierenzorg en educatie. We bieden stageplaatsen aan van verschillende niveaus en tijdsperiodes.

Voor meer informatie klik door via de link hieronder.